Om Wienerberger

Om Wienerberger
Wienerberger - en verden fyldt med kvalitetsprodukter i tegl.

Wienerberger A/S er et 100% ejet datterselskab i den verdensomspændende teglkoncern Wienerberger AG og er moderselskabet for Wienerberger i Norge og Sverige.

Wienerberger A/S er en produktions- og handelsvirksomhed med hovedkontor og udstlling i Helsinge. Derudover er der salgskontor på Petersminde Teglværk i Stenstrup.

Wienerberger er verdens største producent af mursten og nr. 1 på det europæiske marked inden for tegltagsten. Vi producerer på 203 fabrikker fordelt på 30 lande. Vi er næsten 15.000 medarbejdere på verdensplan.

Sortimentet består af mursten, tegltagsten, beklædningstegl, belægningsklinker og Porotherm blokke, og det er et af Danmarks bredeste inden for teglprodukter.

Vores mursten og beklædningstegl produceres i Danmark på Pedershvile Teglværk ved Helsinge og Petersminde Teglværk ved Stenstrup på Fyn. Teglværkerne er kendte for god og vedvarende kvalitet - baseret på et fint råstof og stor kompetence.

Det omfattende program af tegltagsten og belægningsklinker kommer fra søsterselskaber rundt om i Europa. Enkelte eksklusive mursten og beklædningstegl kommer også fra vores europæiske teglværker.

 

Bæredygtig produktion

Vi opfatter bærdygtighed som en integreret del af vores virksomhed, og en vigtig faktor for Wienerbergers succes - hvor bæredygtighed er solidt forankret i vores virksomhedsstrategi.
  • miljøbeskyttelse i produktionen
  • bæredygtige produkter
  • motiverede medarbejdere
  • social ansvarlighed