Bæredygtigt byggeri

Bæredygtighed
Download 3 inspirerende brochurer om bæredygtigt byggeri.

Bæredygtighed, klimaforandringer og CO2-reduktion fylder meget i debatten om fremtiden for det moderne vækstsamfund.

I teglbranchen er vi overbevidst om, at bæredygtighed inden for ganske få år, vil være i fokus i forhold til alt, der har med byggeri og bygninger at gøre.

Ganske enkelt fordi, byggeri og boligforhold udgør den største del af vores samlede økonomi, både når vi bygger, men også når vi lever og bor i bygningerne, og ikke mindst når vi skal af med udslidte bygninger.

Jo længere bygninger holder, jo bedre er det for samfundet og vores fælles miljø.

Den sociale dimension

Når vi bygger nyt eller renoverer, tænker vi meget på, om økonomien hænger sammen. I de senere år er vi tilmed blevet opmærksomme på, hvad en bestemt løsning giver af plusser og minusser for miljøet. Det er ganske fornuftigt, men den sociale dimension er mindst lige så vigtig. Den handler om vores liv, trivsel, komfort og velværd.  

Den sociale dimension handler om, hvordan vi kan designe bygninger på en måde, der gavner vores trivsel, sundhed og livskomfort. Alt lige fra hvordan bygningens arkitektur taler til os, til hvordan indeklimaet påvirker vores trivsel og sikrer vores sundhed.  

Og når vi taler om bæredygtighed, er det ud fra en livscyklusvurdering, dvs. påvirkninger i vores levetid og i hele bygningens levetid. Det rigtige valg sikrer os et lang liv, både for mennesker og bygninger.

Læs mere om bæredygtigt byggeri i brochurerne i downloadlisten til højre >>

 
 

Flere fakta